Cine suntem?

Despre noi

La TEHNOWORLD ne mândrim să fim o fabrică de prim rang, specializată în producția de țevi de polietilenă de înaltă densitate (HDPE), polipropilenă (PP) și PVC-U în România. Călătoria noastră a început în 2003, condusă de o echipă dedicată de ingineri și vizionari care au pus bazele unui proiect construit pe principiile organizării, muncii dedicate și disciplinei.

 

Astăzi, aceste principii formează baza culturii noastre organizaționale. Echipa noastră, mai mult decât doar colegii, funcționează ca o familie unită. Împreună, suntem uniți în angajamentul nostru de a stimula creșterea companiei, propulsând-o în prim-plan ca una dintre cele mai moderne și eficiente unități de producție de țevi din Europa.

 

Valorile de bază

Excelența performanței: Credem că excelența performanței nu este doar un rezultat, ci o călătorie continuă. În fiecare zi, ne străduim să depășim standardele din industrie prin inovație, dăruire și o căutare continuă a perfecțiunii.

Spirit de colaborare: Echipa noastră funcționează pe principiul colaborării. Înțelegem că puterea colectivă a minților diverse care lucrează împreună alimentează creativitatea și promovează un mediu în care ideile înfloresc.

Abordare centrată pe client: satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră. Calitatea produselor noastre, respectarea termenelor de livrare și serviciile de consultanță pe care le oferim sunt concepute având în vedere nevoile dumneavoastră.

 

Prezentare generală a fabricii

Suprafața totală: întinsă pe o suprafață de 96.000 m2, unitatea noastră se mândrește cu spațiul necesar pentru inovare și creștere.

Platforme de depozitare: Cu o suprafață substanțială de 78.500 m2 dedicată depozitării, asigurăm eficiență în operațiunile noastre și gestionarea fără întreruperi a lanțului de aprovizionare.

Hale de producție: Patru hale de ultimă generație, fiecare cu o suprafață de aproximativ 9.500 m2, dotate cu tehnologie de ultimă oră pentru un flux continuu de producție.

 

Secții de specialitate

Secția de confecții de piese PEHD și PP: Secția dedicată răspunde cerințelor unice ale clienților noștri, producând piese la comandă din polietilenă de înaltă densitate (PEHD) și polipropilenă (PP).

Laborator de calitate: Autorizat ca laborator autorizat gradul II de către Oficiul General de Stat al Construcțiilor, laboratorul nostru asigură cele mai înalte standarde de control al calității și inovație.

Sediu modern: Situat pe o suprafață de 600 m2, sediul nostru central reflectă angajamentul nostru față de modernitate și eficiență. Dotat cu instrumente de ultimă generație, birourile noastre oferă un mediu propice pentru creativitate și colaborare.

 

De ce TEHNOWORLD?

Partenerii și colaboratorii aleg Tehnoworld din mai multe motive convingătoare:

Asigurarea calității: Produsele noastre sunt supuse unor verificări riguroase de calitate, asigurându-se că îndeplinesc și depășesc standardele din industrie.

Livrări la timp: Înțelegem importanța termenelor limită. Angajamentul nostru pentru livrările la timp ne diferențiază.

Servicii de consultanță: Dincolo de produse, oferim servicii de consultanță specifice, valorificând expertiza noastră din industrie pentru succesul dumneavoastră.

 

Alăturați-vă nouă în călătorie

La Tehnoworld nu producem doar țevi; construim conexiuni, legăm relații și oferim excelență. Alăturați-vă nouă în această călătorie către inovație și fiabilitate.